Räppäri (ex-Pikku) Gee ajeli kännissä – sai vankeustuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hyvin menestynyt suomalainen hiphop-artisti Pikku G teki viime vuonna paluun musiikkimarkkinoilla typistetyllä artistinimellä Gee. Nyt artisti, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, on tuomittu törkeästä rattijuopumuksesta.

Vaaleissakin ehdokkaana taannoin ollut 22-vuotias Vähäkainu jäi poliisin haaviin elokuussa ajettuaan yöllä ravintolasta moottoritietä kotiin tukevassa 1,3 promillen humalassa. Hyvinkään käräjäoikeus on nyt tuominnut räppärin 45 päivän vankeusrangaistukseen.

Tuomio pantiin asiasta uutisoineen Aamuposti-lehden mukaan täytäntöön ehdollisena. Lisäksi Vähäkainulle määrättiin 30 päiväsakkoa ja ajokielto. Lehden tavoittama artisti kertoi katuvansa tekoa ja kantavansa siitä myös vastuun.