Audrina Patridge paljasti hurjimmat huhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta The Hills -realitysarjasta tähdeksi noussut ja äskettäin myös oman ohjelman MTV-kanavalle saanut Audrina Patridge tunnetaan myös paljastuskuvistaan.

Nyt realitykaunotar on paljastanut Maxim-lehden lokakuun numeron haastattelussa hurjimpia itsestään kuulemia huhuja. Audrina kertoi kuulleensa muiden muassa, että hänellä on poski- ja leukaimplantit ja että hän on käynyt plastiikkakirurgin käsittelyssä parantelemassa nenäänsä.

Vaikka nämä ovat Patridgen mielestä hurjimpia huhuja, ei hän ole silti koskaan kiistänytkään käyneensä kauneusleikkauksessa.

Samassa haastattelussa hän ruotii myös viihdelehtien hurjaa huhumyllyä. Nykyisin australialaisen BMX-pyöräilijä Corey Bohanin kanssa seurusteleva tähti sai äskettäin esimerkiksi lukea seurustelevansa veljensä kanssa.

– Olin yhtenä iltana ulkona veljeni kanssa, ja seuraavana päivänä hänen kerrottiin olevan uusi poikaystäväni. Eräänä toisena iltana kävin ulkona serkkuni kanssa, ja hänkin oli pian poikaystäväni, Audrey Patridge ihmetteli.