Suosikkijuontaja sai Paula Abdulin paikan Idol-tuomaristossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun American Idol -ohjelman tuomaristossa mukana ollut Paula Abdul sai taannoin lähtöpassit, kun hänen 20 miljoonan dollarin palkkavaatimukseen ei suostuttu. Nyt huhut hänen korvaajastaa ovat saaneet päätepisteen.

Abdulin tilalle kilpailun neljänneksi tuomariksi on nimittäin Fox-kanavan tiedotteen mukaan nimitetty Ellen DeGeneres. Hän on nykyisin yksi maailman suosituimmista keskusteluohjelmien vetäjistä, ja hänen omaa nimeään kantavaa ohjelmaa The Ellen DeGeneres Show on voitu seurata myös Suomessa.

Aiemmin ohjelman tuomariston kokoonpanossa on vieraillut monia julkkistähtiä, kuten Victoria Beckham ja Avril Lavigne, mutta he ovat olleet kukin mukana vain yhdessä jaksossa. Ellen DeGeneres on kuitenkin nyt kiinnitetty pysyväksi tuomariksi. Ohjelman uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tammikuussa. Ohjelmalla on keskimäärin peräti 26 miljoonaa katsojaa.