BB-Justiina: ”Kätlin luulee olevansa parempi kuin muut!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään innokas tutustuminen ryhmän uuteen asukkaaseen, aktiiviseksi unissakävelijäksi tunnustautuneeseen vaasalaiseen Justiinaan. Heti ensimmäiseksi talossa on käyty läpi seksuaalisuus, seurustelusuhteet ja kotipaikat.

Suoraan paratiisiin muuttanut BB-Justiina ei joudu kovinkaan paljon tekemisiin slummissa asuvien Kätlinin ja Jelenan kanssa. Hän nimesi kuitenkin jo etukäteen heidät inhokeikseen. Big Brotherin verkkosivujen haastattelussa Justiina ehti jo sivaltaa talon muita naisia.

– Jelenasta tulee mieleen viime vuoden Minna, semmoinen tyrkky. Tuija on valittaja, hänellä kaikki on huonosti. Kätlin on hienostelija ja luulee olevansa parempi kuin muut, uusi asukas kertoi haastattelussa.

Juuri ennen taloon muuttamistaan Justiina kertoi suosikeikseen Samin ja Ninon, jotka ovat hänen mielestään suorapuheisia ja uskaltavat kertoa mielipiteensä asioista ja muista ihmisistä. Lotta ei kuitenkaan kuulunut hänen suosikkeihinsa.

– Lotta on vähän tyhmä, mutta söötti ja oma itsensä, Justiina totesi.