BB-Nino paljasti: ”Minut on raiskattu ja hakattu”

Big Brother · Stara.fi

Perjantain teemana Big Brother -talon keskusteluissa ovat olleet erityisesti ihmissuhteet, pettämiset, pilalle menneet treffit ja moukkamaiset miehet. Värikkäimmistä tarinoista on vastannut tuttuun tapaan BB-Nino.

– Menis tuntitolkulla jos mä alkaisin kertoa kaikkia sikatemppuja mitä mulle on tehty ja mitä mä oon tehnyt. Kerran mä lähdin Herkusta yhden jätkän matkaan. Se oli törkee. Mä en antanut per**ttä sille. Ekana mä tietenkin hoitelin sen, mut mä en antanut, Nino naureskeli.

– Se sai ihan hirveet raivarit ja tiätsä alkoi hakkaan mua ihan mustelmille. Sit se heitti kaikki mun kamat, kännykät ja kaikki… Heitti mut alasti rappukäytävään. Tiedätkö ihan mustelmilla ja hakattuna. Se hakkas mut. Se heitti kaikki mun kamat sinne rappuun kun mä en antanut sille. Mähän otin, mutta mä en antanut, Nino nauroi katketakseen.

Tämän jälkeen Nino kuitenkin vakavoitui yhtäkkiä.

– On mulle sit käynyt huonostikin tuolla. Pahin mitä voi tapahtua, niin mulle on tapahtunut sekin. Mut raiskattiin 2002 tai 2001 yhdessä kämpässä. En tehnyt rikosilmoitusta. Siinä kävi taas silleen, että mä en halunnut tota… Ja se sit pakotti, Nino paljasti.

– Se oli ihan kauhea, se kuristi ja kaikkea. Mä luulin, että mä kuolen. En mä muista siitä. Se oli varmaan laittanut mulle jotain tyrmäystippoja, kun mä en muista siitä. Siinä meni pitkään nuolla niitä haavoja.

Myös BB-Dana kertoi vauhdikkaista kokemuksistaan ja kolmiodraamoistaan.