BB-Nino oli hukkua – skootterilla mereen

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa keskusteltiin henkeviä ja ihmeteltiin Ragnarin synkkää paljastusta perheensä hylkäämisestä. Illan hauskemmasta osuudesta vastasi kuitenkin erityisesti BB-Nino, joka oli taas vauhdissa.

Onnettomuusaltis Nino tarinoi muiden muassa reissustaan Bulgariaan, jossa hän oli joutunut viikon sisällä kahdesti sairaalaan ja oli lisäksi hukkua ajettuaan skootterilla mereen. Toinen sairaalareissu johtui ratsastamisesta mekaanisella rodeohärällä, joka onnistui lopulta heittämään Ninon pois selästään.

Asukkaat nauroivat jutuille vedet silmissä. Juttujen rauhoituttua Nino mietti miten tulisi toimeen Big Brother -kisan jälkeen, sillä hänen tilinsä oli tyhjänä. Räväkkä BB-asukas on viime päivinä pohtinut luovuttamista mikäli hän joutuisi jatkamaan slummissa. Tänään hänellä on kuitenkin mahdollisuus päästä paratiisiin, mikäli talon päällikkö BB-Aso niin haluaa.