BB-Nino shokissa: ”Mun exä bylsi akkaa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa perjantai on lähtenyt käyntiin räväköissä merkeissä, kun talon asukkaat ovat käyneet läpi vauhdikkaita suhteitaan ja vielä vaihdikkaampia erojaan. Erityisesti BB-Nino on udellut muilta asukkailta heidän törkeimpiä kokemuksiaan.

– Arvatkaa mikä mulla oli törkeintä? Me oltiin laivalla mun exän kanssa, joka oli bi. Meillä meni jo silloin vähän huonosti ja olin ollut sille tosi ilkeä. Tää oli kuitenkin törkeyden huippu mitä se teki mulle, Nino aloitti tarinansa.

– Nyt mua vaan naurattaa se, mut se oli aivan hirveetä. Kun mä olin hytissä nukkumassa yöllä niin mä ajattelin, että mitä täältä niinku kuuluu tällainen ääni uff-ahh-uff. Ajattelin et joku nussii jossain. Sit mä laitan pään alas tälleen, niin tää mun exä nussii AKKAA mun siellä alhaalla. Tiedättekö!

– Mä olin siellä ylhäällä silleen, et mä tapan sen, et mitä mä niinku teen. Se varmaan ajatteli ettei Nino herää. Mä olin ylhäällä ja se bylsi alhaalla sitä akkaa. Mä en edes noussut, mä olin niin shokissa. Mä vaan valvoin. Yleensä mä olisin tappanut ja hakannut ja kaikki. Sit aamulla mä lähdin sanomatta sanaakaan.

– Se oli törkeintä mitä mulle on tehty ikinä. Ollaan me pantu monta kertaa sen jälkeenkin, Nino lisäsi kuitenkin naureskellen.