Janice Dickinson nuoli teinityyliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin käväissyt ja sairaalaan Helsingissä kiidätetty entinen huippumalli ja nykyinen mallimamma ja televisiokasvo Janice Dickinson on ollut viime aikona otsikoissa viidakkoseikkailunsa merkeissä.

Nyt Dickinson on kuitenkin päässyt jo sivistyksen pariin. Realitytähti kuvattiin eilen juhlimassa poikaystävänsä kanssa New Yorkissa. Muotinäytöksen jatkobileissä nuorekas Dickinson näytti muulle juhlakansalle uskaltavansa edelleen nuolla vanhaan kunnon teinityyliin. Katso kuvat tästä.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa.