Pamela Anderson ei käytä aurinkovoidetta – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson on yksi maailman seuratuimmista kohukaunottarista. Baywatch-televisiosarjasta julkkikseksi noussut supertähti on nyt paljastanut, ettei ole koskaan käyttänyt aurinkovoidetta.

Kalifornian paahtavan auringon alla jo vuosikymmeniä itseään aktiivisesti ruskettaneen Andersonin kasvoista voidaan huomata, että suojaus olisi voinut olla paikallaan. Nyt neitokainen kuvattiin viettämässä aurinkoista päivää rannalla keltaisissa bikineissään. Katso kuvat tästä.

Elle-lehden haastattelussa Pamela paljasti ettei hän ole koskaan turvautunut kasvojensa osalta kauneusleikkaukseen ja ettei hänen kasvoihinsa ole koskaan ruiskutettu esimerkiksi Botoxia.

Kotinsa liepeillä Malibu Beachilla yhdessä nykyisen miesystävänsä Jamie Padgettin kanssa rentoutunut 42-vuotias Pamela Anderson veti nopeasti puoleensa myös paparazzeja. Kuvista voidaan huomata, että aurinko on tehnyt tehtävänsä povipommin kasvoille, mutta hänen vartalonsa näyttää edelleen huomattavasti ikäistään nuoremmalta. Uusi poikaystävä on surffari-sähkömies, jonka Pamela tapasi liftattuaan hänen kyydissään rannalle.