Staraskaba 2009 semifinaalivaiheessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja nuorten pop- ja rocklaulukilpailu Staraskaba on edennyt jo semifinaalivaiheeseen. Alkukarsintojen perusteella on nyt valittu kilpailijat semifinaaliin, joka kilpaillaan Lempäälän Ideaparkissa 26. syyskuuta.

Kilpailun voittaja selviää lauantaina 17. lokakuuta Ikaalisten Kylpylässä järjestettävässä jännittävässä finaalissa. Viime vuonna järjestetyn Staraskaba 2008 -kilpailun voittaja, Robin Packalen, edusti Suomea suureen kansainväliseen New Wave -laulukilpailuun juniorisarjaan heinä-elokuun vaihteessa.

Staraskaba järjestetään yhteistyössä viihdelehti Staran kanssa ja Stara-tavaramerkkiä käytetään kilpailussa Stara Media Oy:n luvalla. Kilpailun tämän vuoden semifinalistit ovat seuraavat:

Helmi-Sofia Heikkilä (10.v. – Seinäjoki)Sofia Nurmenniemi (11.v. – Tampere)Jasmine Haaramo (14.v. – Ylöjärvi)Ville Haavisto (13.v. – Hämeenkyrö)Iida Santa (14.v. – Sastamala)Helmi Ylänen (12.v. – Kangasala)Henrik Dahlstedt (13.v. – Tampere)Siina Ruodemäki (12.v. – Keuruu)Tuuli Oikarinen (10.v. – Espoo)Ida-Maria Juntunen (9.v. – Kempele)Pauliina Jokinen (14.v. – Tikkakoski)