Tenniskaunotar Anna Kournikova esitteli pyykkilautansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleensä seksikkäiden valokuviensa merkeissä viihdelehtien sivuilla poseeraava tenniskaunotar Anna Kournikova nousi taannoin otsikoihin Las Vegasissa tapahtuneen baaritappelun merkeissä, mutta nyt hänet on ikuistetttu poistumassa kuntosalilta.

29-vuotias sporttikaunotar on tuoreimpien kuvien perusteella edelleen todellisessa huippukunnossa, mikä käy ilmi myös hänen pyykkilautavatsastaan. Aktiiviuransa jättänyt tennistähti oli pukeutunut pieneen mustaan toppiin ja tiukkoihin mustiin trikoisiin. Katso kuvat tästä.

Edellä mainitussa Las Vegasin Lavo-yökerhossa sattuneessa välikohtauksessa vahvasti juopunut nainen heitti drinkkinsä Kournikovan päälle ja tilanteesta syntyi äänekäs käsirysy. Anna Kournikova sai rytäkässä lieviä vammoja niskaansa, People kertoi tuolloin.