W.A.S.P. julkaisee uuden levyn ja saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen amerikkalainen heavy metal -yhtye W.A.S.P. on saanut uuden studioalbuminsa valmiiksi. Lokakuun 12. ilmestyvä levy kantaa nimeä Babylon. Levyn kerrotaan tarjoavan shock rockia yhteen vanhoille ja uusille faneille.

Alkuvuodesta 2009 äänitetty albumi kritisoi kitkerällä otteella Yhdysvaltojen synkkää taloustilannetta ja päättäjien kyvyttömyyttä vaikuttaa yhteiskunnan alennustilaan. Albumin kantava idea on siis mitä suurimmassa määrin kytköksissä nykypäivän USA:n ongelmiin, vaikka sen maailmanlopun tematiikka onkin Raamatun Ilmestyskirjasta lainattua.

W.A.S.P. -yhtyeen keulahahmo Blackie Lawless kertoo seisovansa tuoreella albumilla edelleen niiden samojen sanojensa takana, jotka hän kirjoitti 20 vuotta sitten ilmestyneen Headless Children -albumin nimikappaleelle: ”Father come save us from this madness we’re under”. Lokakuussa W.A.S.P. lähtee loppuvuoden kestävälle Euroopan kiertueelle, joka pitää sisällään neljä Suomen keikkaa:

21.10. Pakkahuone, Tampere22.10. Joensuu Areena, Joensuu23.10. Kulttuuritalo, Helsinki24.10. Teatria, Oulu