Ellen Paigen ja Drew Barrymoren lesbosuudelma lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

E.T. -elokuvan lapsitähtenä 80-luvulla tähdeksi noussut Drew Barrymore ja Juno-elokuvalla taannoin hienon läpimurtonsa tehnyt Ellen Paige poseeraavat seuraavassa Marie Claire -lehdessä.

Kaunottaret nähdään pian yhdessä valkokankaalla Whip It -elokuvan tähtinä. Yhteisen haastattelunsa kuvituksessa Barrymore ja Paige nähdään myös suutelemassa toisiaan. Katso kuvat tästä. Heidän elokuvansa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 9. lokakuuta.

Marie Claire -lehden haastattelussa neitokaiset kertovat tulleensa toistensa ”rakkaiksi ystäviksi”. Sanojaan painottaakseen nuorten naisten kerrotaan pitäneen toisiaan kädestä koko haastattelun ajan.

– Drew’n tapaaminen oli yksi elämäni uskomattomimmista hetkistä. Tunsin välittömästi hänen lämpönsä ja ystävällisyytensä. Tapa, jolla hän esiintyi, oli järisyttävä. Silloin ymmärsin, että tästä tulee jotain hienoa. Nyt olen hulluna häneen, Ellen Paige hehkutti uutta ystäväänsä.