Hollywood-tähti jätti roolinsa syövän takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme heinäkuussa kuinka suosittu Hollywood-tähti Maura Tierney vahvisti sairastuneensa rintasyöpään. Tuolloin 44-vuotias näyttelijätär vahvisti joutuvansa leikkauspöydälle kasvaimen poistamista varten.

Supersuositusta Teho-osasto -sarjastakin tunnetun Tierneyn tähdittämä televisiosarja Parenthood vedettiin samaan aikaan telakalle. Sarjan kuvausten oli alunperin määrä alkaa 27. heinäkuuta, mutta nyt sarja saadaan taas tuotantoon. Maura Tierney on nimittäin ilmoittanut vetäytyvänsä sarjasta sairautensa ja tulevan leikkauksensa takia.

Torstaina julkaisussa lehdistötiedotteessa Tierney ilmaisi pettymyksensä kohtalostaan televisiosarjassa. Hän kertoi kuitenkin lääkäreiden olevan toiveikkaita hänen toipumisestaan. Aiemmin suosikkinäyttelijä oli ehtinyt kuvata jo pilottijakson samaan sarjaan. Parenthood-sarjan tilalla esitetään tänä syksynä Yhdysvalloissa Mercy-sarjaa ainakin vuodenvaihteeseen saakka.