Iltapuku kohteli kaltoin Jennifer Connellyn rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu leffakaunotar Jennifer Connelly on poseerannut viikonloppuna ahkerasti punaisella matolla Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Toissailtana hän yllätti valokuvaajat näyttävällä punaisella iltapuvulla.

Upean kaunottaren kireä iltapuku osoittautui mielenkiintoiseksi valinnaksi salamavalojen suhteen, sillä asu vaikuttu salamavalojen välkkeessä lähes läpinäkyvältä, joten Connellyn rintavarustus korostui häiritsevän paljon hänestä otetuissa valokuvissa. Toronton syysillan koleus toi myös oman osansa lopputulokseen. Katso kuvia tästä.

38-vuotias Jennifer Connelly tuli julkkikseksi jo kymmenvuotiaana toimiessaan lapsimallina. New Yorkissa varttunut neitokainen aloitti myös näyttelemisen varhain ja hänen debyyttinsä tapahtui jo vuonna 1984 Sergio Leonen gansterielokuvassa Once Upon A Time In America. Sittemmin Jennifer Connelly on nähty muiden muassa elokuvissa Kaunis mieli, Unelmien sielunmessu, Hulk ja Blood Diamond – veritimantti.