Poptähti taistelee hengestään – kriittisessä tilassa teho-osastolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Texas-yhtyeen kitaristi Alistair McErlaine kiidätettiin viime tiistaina sairaalaan aivovamman takia. Yhtyeen laulajan mukaan 40-vuotias kitaristi taistelee parhaillaan hengestään kriittisessä tilassa.

Asiasta tänään uutisoineen skotlantilaisen Daily Record -lehden mukaan McErlaine on hoidettavana Lontoossa sijaitsevassa sairaalassa. Hittiyhtyeen laulaja Sharleen Spiteri kertoi tilanteen olevan paha. Hänen mukaansa seuraavat 48 tuntia ratkaisevat kitaristin kohtalon.

– Ajattelen Allya ja hänen perhettään tällaisena hetkenä. Ajatukseni ovat heidän kanssaan. Kuten kaikki muutkin, minä toivon epätoivoisesti, että Ally selviäisi ja parantuisi. Tämä on shokki. Hän on henkilökohtainen ystäväni ja me kaikki toivomme sydämemme pohjasta hänen toipumistaan, Spiteri kertoi lehdelle.

Vuonna 1988 perustettu yhtye on ollut listoilla useaan otteeseen myös Suomessa. Bändi on saanut 13 hittiään Britannian singlelistan kymmenen kärkeen. Texas-yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Say What You Want, Summer Son ja I Don’t Want A Lover, jotka soivat edelleen radioissa.