Teinitähden show oli liian seksikäs – stripparitanko ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus nousi taannoin otsikoihin esiinnyttyään Teen Choice Awards -tapahtumassa stripparitangon kanssa. Esiintymisestä nousi kohu, sillä monien mielestä moinen oli aivan liian seksikästä 16-vuotiaalle tytölle.

Kohun aikana Mileyn manageri-isä puolusteli ohjelmanumeroa, mutta nyt teinitähden taustatiimi on kuitenkin lopulta ilmoittanut, että stripparitanko tullaan sittenkin jättämään pois kiertueen ohjelmasta. Uuden Party in the U.S.A. -singlen koreografiat suunnitellaan samalla uusiksi, E! Online uutisoi.

Kohua aiheuttaneen stripparitangon tilalle on tulossa hotelleista tuttu matkalaukkukärry, jossa Miley tulee esittämään kappaleen uudet  koreografiansa. Kohun takia monet vanhemmat olivat valmiit kieltämään teini-ikäisten lastensa päästämisen Mileyn konserttiin, joten nyt ongelma on poistunut ja esityksestä on tullut lapsillekin sopiva.