BB-Jelena kiroili suorassa lähetyksessä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta tänään tuotantokauden toisena asukkaana häädetty BB-Jelena kertoi asukashaussa inhoavansa pintaliitoväkeä. Hänen mielestään pintaliitoväen erottaa hänestä itsestään se, että hän voi sanoa käyvänsä pas**lla.

Jelena ei kyennyt muutenkaan pitämään kieltään kurissa suorassa lähetyksessä, vaan hän laukoi studiossa Vappu Pimiän haastattelussa useita kirosanoja kuten BB-talossa ikään. Lopulta Vappu joutuikin ripittämään häädettyä asukasta tämän kielenkäytöstä, mutta sekään ei lopettanut häädöstä innoissaan olevan Jelenan kiroilua.

Studiohaastattelussa Jelena ei ollut uskoa omaa töykeää käytöstäään muita asukkaita kohtaan ennen kuin hän näki siitä parhaita paloja henkilökohtaisessa videokoosteessaan. Talosta päästyään hän tokaisi ensi töikseen, että olisi halunnut mieluummin Tuijan ulos.