BB-Kätlin murtui itkuun: ”Mun kaikki läheiset on tuolla!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin tänään BB-Jelena. Häätöäänestyksen tuloksen selvittyä BB-Dana vuodatti pari kyyneltä, mutta sen jälkeen tilanne rauhoittui, eikä Jelenaa jääty juuri kaipaamaan. BB-Sami ryhtyi heti tiedustelemaan kiinnostusta ruoanlaittoon.

Kadille tilanne oli kuitenkin paljon raskaampi. Hän ei jäänyt kaipaamaan Jelenaa, vaan koti-ikävä iski jälleen pahemman kerran. Virolaissyntyinen seinäjokelainen oli jostain syystä kuullut suorassa lähetyksessä vierailleen veljensä äänen BB-taloon saakka.

– Mietin, että kaikki mun läheiset on niinku tuolla. Jos se on… Mä mietin vaan, kun mun läheiset kaikki on tuolla. Mun veli ja mun kaverit, Kätlin sopersi kyyneleiden lomasta.

– Kattokaa kun mä olin periaatteessa valmistautunut, että mä näen ne tänään. Ja sit kun mä kuulin niiden äänet. Tiätsä tuli yhtäkkiä niin ikävä.

Pian BB-Sami tuli lohduttamaan Kätliniä, ja neitokainen kysyi miten mies olisi tullut toimeen ilman häntä.

– En mitenkään. Mulle olis tullut vaikeita aikoja. Mä olisi seonnut totaalisesti. Enkä huijaa yhtään, Sami kertoi.

Pian itku kuitenkin loppui ja asukkaat ryhtyivät puimaan kokemiaan tuntemuksia talon terassilla. Ragnar syyllistyi samalla sääntörikkomukseen kommentoidessaan häätöäänestyksen tuloksia, jotka olivat kaiken lisäksi vääriä.

– Kadi tuli… ihan tokaks tuli, Ragnar selitti Tuijalle.