BB-Nino: ”Pieni vehje vei itsetunnon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa eilinen keskustelu Ragnarin miehisestä elimestä jatkui myös tänään, kun Raksu kuljeskeli talossa alushousuissa. Ninon mukaan Ragnar vain kiusasi häntä.

– Mä kävelen näin kotonakin. Tää on mun normaali kotiasu ja tää on nyt mun koti, Ragnar totesi.

– Se tietää oikein, että kehtaakin… Mene vi**uun siitä, mee laittaan housut jalkaan. Mua ärsyttää et mulla on hirvee ongelma ton kanssa ja toi… Kai sitä nyt kun on tottunut elämään ison kalun kanssa koko elämänsä niin kaikki on normaalia. En mä oo katkera, mutta mua vi**ttaa, Nino paasasi.

– Miks sä meet? Onko sulla pieni? Justiina kysyi.

– Mun mielestä on. Mä meen heti pidennykseen kun saan rahoja. Se on ollut koko iän, lapsuudesta saakka. Mulla on itsetunto mennyt sen takia. Se on sama kun naiset haluaa silikonitissit. Mä oon sitä mieltä että mä elän kerran täällä ja mä saan tehdä ihan vi**u mitä mä haluan, Nino vastasi ja jatkoi silikonirinnoista.

– Mä kunnioitan jokaista ihmistä, joka ottaa silikonitissit. Se on niiden juttu. Varsinkin jo on lapsia imettänyt ja joskus on ollut hyvät tissit. Kyllä mä ymmärrän sen että tulee patalaput.

Tämän jälkeen Nino kertoi kuinka oli lääkärin ohjeiden mukaisesti yrittänyt käydä yleisissä saunoissa, mutta huonolla menestyksellä. Pienen varustuksensa takia hän ei kykene nykyisin käymään lainkaan yleisissä saunoissa alastomana.

– Ei mua haittaa toisten ihmisten alastomuus, mutta oma. Mä oon käynyt kaikki seksuaaliterapiat ja kaikki. Ei tulis kuuloonkaan että voisin mennä oman broidin tai faijan kanssa. Faija muistaa, että se alkoi kymmenenvuotiaana.