Hittibändi pelkää lentämistä – kiertue ongelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiyhtye Keane on edelleen kovassa nosteessa ympäri maailmaa, mutta yhtyeen kiertue-elämää varjostaa kuitenkin varsin erikoinen ongelma. Yhtyeen jäsenet nimittäin pelkäävät lentämistä, vaikka nopeat siirtymät ovat tehokkaan kiertueen ehdoton edellytys.

Yhtye oli aiemmin tässä kuussa kiertueella Venäjällä, mutta keikkapaikkojen pitkistä välimatkoista huolimatta yhtye päätti matkustaa junalla. Sama meno jatkuu myös yhtyeen tulevalla Kanadan kiertueella, jossa Keane tekee kaikkensa välttääkseen lentämistä. Yhtye aikoo ajaa ympäri maata autolla, minkä takia keikkojen määrää joudutaan rajoittamaan.

– Tulee olemaan hienoa, että kuljemme autolla. Kiertueella ei ole lainkaan lentoja. Näemme samalla Kanadan maaseutua ja saamme hyvän kuvan kuinka isosta maasta on kyse. Se on todella jännittävää, yhtyeen keulahahmo Tom Chaplin kertoi Contactmusicin mukaan.

– Henkeni salpautuu ja alan pelätä heti kun menen lentokoneeseen. Mitä enemmän olen lentänyt, sitä enemmän olen alkanut vihata sitä.