Julkihomo Elton John haluaa adoptoida ukrainalaislapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin artisteihin ja tunnetuimpiin homoseksuaaleihin lukeutuva poptähti Elton John on paljastanut suunnittelevansa adoptiota. Hänellä on nyt kiikarissaan ukrainalainen pikkulapsi.

Elton John ja hänen elämänkumppaninsa David Furnish aikovat kasvattaa perhettään Lev-nimisellä pienokaisella, jonka he tapasivat vieraillessaan sikäläisessä orpokodissa. Lapsen vanhemmat ovat uutistoimisto AP:n mukaan menehtyneet AIDSiin. Laulajan ikä on kuitenkin yksi mahdollinen kompastuskivi suunnitelmille.

– David on aina halunnut adoptoida lapsen, mutta minä olen kieltäytynyt, koska olen jo 62-vuotias ja pidän matkustelusta, joten se ei olisi ehkä hyväksi lapselle, Elton John kertoi toimittajille Ukrainassa.

– Nähtyäni Levin haluaisin kuitenkin kovasti adoptoida hänet. En tiedä miten, mutta hän on varastanut minun ja Davidin sydämet.

Monet julkkikset, kuten esimerkiksi Madonna sekä Brad Pitt ja Angelina Jolie, ovat kunnostautuneet viime aikoina adoptoimalla lapsia ulkomailta. Elton ja David olisivat kuitenkin ensimmäinen supertähtisarjan homopari, joka on saanut lapsen adoptoimalla.