BB-Jelena toisena ulos Big Brother -talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaista on juuri toisena äänestetty kotiin BB-Jelena. Tällä viikolla häätöäänestyksessä olivat hänen lisäkseen BB-Tuija, BB-Ragnar ja BB-Kätlin. Viime sunnuntaina kauden ensimmäisenä asukkaana häädettiin BB-Terttu.

Häätöäänestykseen nimettyjen joukossa ei ollut suuria yllätyksiä, sillä esimerkiksi talon ulkopuolella suosituimmaksi asukkaaksi noussut Kätlin on ollut jo pitkään talon muiden naisten kateuden ja juoruilujen kohde. Erityisesti Dana ja Jelena olivat haukkuneet kovin sanoin nuorta virolaisnaista.

Jelena oli jo aiemmin pyytänyt itse päästä pois talosta tupakkariippuvuutensa takia, mutta pääsy paratiisin puolelle taisi muuttaa neitokaisen mielen. Häätöäänestys suoritettiin torstaina sen jälkeen kun Aso oli voittanut talon päällikkökilpailun ja saanut sitä kautta immuniteetin äänestykseen. Hän menetti tittelinsä seuraavana päivänä, mutta vasta nimeämisten jälkeen. Talon uusi asukas BB-Justiina saapui taloon vasta nimeämisten jälkeen, joten häntä ei voitu nimetä.