Paljastus: Katie Price anoi Peteriä takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price ja Peter Andre saivat avioeronsa päätökseen aiemmin tällä viikolla. Oikeuden käsittely ja avioeron voimaan saattaminen kesti lehtitietojen mukaan lopulta vain 48 sekuntia.

Katie Price, eli povipommi Jordan, on komeillut otsikoissa eroilmoituksen jälkeen lähinnä juopottelunsa ja seksipaljastustensa merkeissä. Hän on yrittänyt sivaltaa ja haukkua ex-miestään kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin, mutta onnistunut samalla saattamaan vain itsensä naurunalaiseksi.

Povipommi Jordan on myös väittänyt julkisuudessa, ettei ole vuodattanut eron vuoksi ainoatakaan kyyneltä ja ettei ole missään vaiheessa halunnut palata yhteen Andren kanssa. Nyt tämä väite on osoittautunut perättömäksi, sillä Pricen kerrotaan anoneen Peteriä ottamaan hänet takaisin vain kaksi viikkoa eroilmoituksen jälkeen, Mirror-lehti uutisoi.

Katien kerrotaan lähettäneen Peterille öisin tekstiviestejä, joissa hän vannoi ikuista rakkautta ja pyysi uutta mahdollisuutta. Peter ei kuitenkaan vastannut viesteihin, koska oletti Katien olleen niitä lähettäessään jälleen ympäripäissään.