Poliiseja hyllytetty Rihannan pahoinpitelykuvien vuodosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa Hollywoodissa poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi joutuneen Rihannan rajut valokuvat päätyivät muutaman päivän kuluttua julkisuuteen, kun viihdejulkaisu TMZ sai haltuunsa poliisia varten otetut kuvat pahoin hakatusta supertähdestä.

Lehti ei suostunut paljastamaan lähdettään, mutta alusta saakka oli selvää, että kuvien vuotajan täytyy olla poliisi. Vakavasta vuodosta käynnistettiin poliisin sisäinen tutkinta, ja nyt tutkimukset ovat loppusuoralla. People-lehden saamien tietojen mukaan tapauksen johdosta on hyllytetty virastaan kaksi naispoliisia.

Lehden mukaan Los Angelesin poliisilaitos on asettanut vuodosta epäillyt tilapäiselle palkalliselle virkavapaalle. Heistä Rebecca Reyesiä epäillään rikoksesta ja virka-aseman väärinkäytöstä. Asiasta kertoi hänen lakimiehensä Ira Salzman. Poliisin kotiin suoritettiin kesäkuussa kotietsintä ja hänen puhelimensa ja tietokoneensa takavarikoitiin. Toinen vuodosta epäilty on Bianca Lopez, joka asuin aiemmin Reyesin kämppäkaverina. Molempien epäiltyjen lakimiesten mukaan he ovat syyttömiä.