Vau, mikä rintavako ja avaruusasu Amber Rose – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli ja entinen strippari Amber Rose tunnetaan nykyisin paremminkin hiphop-tähti Kanye  Westin tyttöystävänä. Nyt kaunotar on bongattu poseeraamassa julkkisjuhlien punaisella matolla.

Persona-lehden lanseerausjuhlissa New Yorkissa kuvatun eitokaisen niukka hiusmuoti on aiemmin aiheuttanut ihmetystä, mutta tällä kertaa hänen asunsa vei huomion yläpäästä. Futuristinen hopea-asu oli nimittäin kuin suoraan tieteiselokuvien puvustosta ja vaikutelmaa korostaakseen hänellä oli lisäksi silmissään kuviolinssit. Katso kuva tästä.

Italialais-amerikkalainen 26-vuotias Amber Rose on urallaan esiintynyt tanssijana muutamissa musiikkivideoissa muiden muassa Ludacrisille ja Young Jeezylle. Avoimen biseksuaali nainen on lisäksi poseerannut vähissä vaatteissa lehtien sivuilla sekä miesystävänsä Kanye Westin kenkämalliston mainoskuvissa.