BB-asukas käveli unissaan nakuna!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon perjantaina muuttanut BB-Justiina kertoi jo esittelyvideossaan kävelevänsä usein unissaan. Nyt hän on kertonut myös muille asukkaille kävelevänsä usein unissaan ja paljastanut tekevänsä sitä myös alastomana.

Justiina kertoi tehneensä unissaan myös tarpeitaan milloin minnekin. Hän paljasti pissanneensa myös ystävänsä vaatekaappiin ja heränneensä yllättäen alastomana saunasta. Kätlin ihmetteli miksi Justiina riisuu aina vaatteensa.

– En mä tiedä, se on tosi hämärä juttu, Justiina naureskeli.

Tämän jälkeen hän kertoi kävelevänsä useimmiten unissaan juovuksissa. Siten myös BB-talossa voi olla odotettavissa unissanakuilua. BB-Sami kuunteli innoissaan Justiinan kertomuksia ja paljasti itsekin syyllistyneen unissaan vastaavaan toimintaan. Hänen siskonsa yllätti miehen pissimästä kotinsa olohuoneeseen.

– Nojasin vaan seinään ja heräsin siihen, että pikkusisko lyö. Päästelin siinä vaan olohuoneen lattialle, mies naureskeli ohjelman verkkosivujen mukaan.