BB-Justiina syö talossa työpaikkansa ruokia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon perjantaina muuttanut uusi asukas, vaasalainen tarjoilija BB-Justiina, huomasi eilen, että BB-talossa käytetään ilmeisesti hänen työpaikkansa ruokia. Vaasan Amarillossa siviilissä työskentelevä neitokainen paljasti asian, kun BB-Nino pyysi neuvoja ruoanlaitossa.

– Mä en tiedä koska noi on valmiita noi lihat. Voittekste tulla kattoon? Nino pyysi Tuijalta ja Justiinalta.

Justiinalla oli kuitenkin neuvot jo valmiina, ja Nino oli kiitollinen saadessaan tietää kuinka slummilaisten lihat tulee valmistaa.

– Ne ei voi olla liian kypsiä. Uuni kannattaa laittaa tosi pienelle ja antaa siellä sit olla, koska noi on Amarillon ribsejä. Mä tiedän just, että niiden pitää olla ylikypsiä. Ne on Amarillon ribsejä, ne on ihan samannäköisiä. Noita käytetään Amarillon keittiössä. Tällä on Amarillon lautaset ja kaikki niin noi on sieltä noi ribsitkin. Ne valmistetaan siellä vaan ihan eri lailla, Justina kertoi.

– Kyllä teidän kannattaa Justiinaan luottaa tässä kokkaamispuolessa. Justiina tekee meillekin ruokaa, Tuija komppasi.