BB-talossa raamikas yllätysvieras!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo sai tänään pitkästä aikaa ulkopuolisen yllätysvieraan. Edellisellä kerralla vieraana nähtiin Scandinavian Hunks -ryhmä. Tälläkin kertaa kyseessä oli raamikas mies, amerikkalaisen jalkapallon ex-ammattilainen Iiro Luoto.

Pelipaidassa BB-talon pihamaalle yllättäen saapunut mies perehdytti asukkaita jenkkifutiksen maailmaan ja kertoi omasta urastaan, jonka aikana hän on pelannut Yhdysvalloissa kymmenen vuoden ajan ja voittanut mestaruuksia Suomessa ja Saksassa.

Kukaan asukkaista ei tuntenut urheilijatähteä etukäteen, mutta siitä huolimatta hän sulatti naisten sydämet. Erityisesti BB-Tuija ja BB-Minna olivat kuin sulaa vahaa. Iiro Luoto oli saapunut valmentamaan erityisesti slummin asukkaita. Hän vihjasi, että slummilaisille olisi tulossa huomenna asiaan liittyvä tehtävä. Kyseessä lienee siis yksi nimeämiskilpailuista.