Formulavarikon seksipommi sai kenkää F1-tähdeltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjan supertähti Lewis Hamilton on seurustellut jo pitkään Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmon, Nicole Scherzingerin, kanssa. Seurustelun myötä formulafanit ovat saaneet usein ihastella varikolla poikaystäväänsä kannustanutta Nicolea televisiolähetyksissä.

Nyt julkkispari on kuitenkin eronnut, sillä Lewisin kerrotaan jättäneen poptähden. Vuonna 2007 seurustelunsa aloittanut tähtipariskunta on siis historiaa. Scherzinger on useaan otteeseen kertonut haluavansa asettua aloilleen formulatähden kanssa. Taannoin hän kuitenkin toppuutteli lehtijuttuja kertoen niiden liioittelevan.

– Joku kysyi minulta että aionko mennä naimisiin kymmenen vuoden sisällä ja sisältyykö suunnitelmiini myös perheen perustaminen. Seuraavana päivänä lehdessä luki ”Nicole haluaa naimisiin Lewisin kanssa”, mikä oli viimeisin asia minkä olisin sanonut, Nicole Scherzinger kertoi keväällä Daily Mirror -lehden mukaan.

Nyt kuitenkin juuri avioliittopuheiden uskotaan johtaneen siihen, että Lewis Hamilton jätti laulajatähden. Sunday Mirrorin mukaan formulatähti ei ollut vielä valmis avioliittoon.