Hardcore Superstar Suomeen joulukuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen Hardcore Superstar esiintyy joulukuun alussa Suomessa neljällä paikkakunnalla osana Psycho Holiday -kiertuettaan. Yhtyeen Suomen-vierailu kattaa Tampereen, Turun, Helsingin ja Joensuun. Bändin lämppärinä nähdään niinikään ruotsalainen Crashdiet.

Thrash-metallin ja glam-vaikutteisen sleaze rockin ansiokkaasti yhdistänyt Hardcore Superstar on yksi Ruotsin suurimpia rock-nimiä. Vuonna 1997 perustettu Hardcore Superstar löi itsensä läpi vuonna 2000 julkaistulla kansainvälisellä debyytillään Bad Sneakers & A Pina Colada. Debyyttialbumia on seurannut viisi pitkäsoittoa, joista viimeisin Beg For It julkaistiin kesäkuussa.

Hardcore Superstar on lämmitellyt muiden muassa AC/DC:tä ja Motörheadia sekä kiertänyt laajasti Eurooppaa ja vieraillut useasti Aasiassa, Yhdysvalloissa sekä Kanadassa. Viimeksi bändi nähtiin Suomessa elokuussa Ankkarockissa. Yhtyeen tämänkertaisen vierailun keikat ovat seuraavat:

Ke 2.12. Tampere, KlubiTo 3.12. Turku, KlubiPe 4.12. Helsinki, TavastiaLa 5.12. Joensuu, Kellari