Lindsay Lohan tötöili jälleen – 10 tuntia myöhässä kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa aallonpohjalla vuosi sitten niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti rypenyt poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on viime kuukausina saanut lähes tuhoon tuomitun uransa jälleen nousu-uralle. Nyt hän on kuitenkin itse tuhoamassa sitä lopullisesti.

Viime vuonna Lindsay jäi kiinni varastettuaan minkkiturkin yökerhosta, ja kesäkuussa hän jäi kiinni arvokkaiden korujen varastamisesta Louis Vuittonin kuvauksista. Pari viikkoa sitten hänen kotiinsa murtauduttiin ja varkaiden matkaan lähti kahden miljoonan lainakorut, joiden palauttamista niiden omistaja oli vaatinut jo aiemmin. Perusta luottamussuhteelle ei ole siis kovin otollinen.

Nyt Lindsay Lohan on törttöillyt myös muilla tavoilla, sillä hän myöhästyi hulppeat kymmenen tuntia Manhattanin Upper East Siden alueella järjestetystä valokuvaussessiosta. Kyseessä oli Miraval Living -vaatemerkin mainoskuvaukset, jotka alkoivat aamukymmeneltä. Asiasta kertoneen OK!-lehden mukaan julkkistähti saapui paikalle vasta iltakahdeksalta. Kuvaustiimi joutui lopulta työskentelemään aamukahteen saakka.