Mariah Carey, paljastaako asusi hieman liikaa? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Mariah Carey julkaisi äskettäin Suomessakin uuden I Want To Know What Love Is -singlensä, joka on uusi versio tutusta klassikkohitistä. Viidellä Grammy-pystillä urallaan palkittu supertähti julkaisee uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -albuminsa 29. syyskuuta.

Eilen Mariah Carey ikuistettiin edustamassa Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Hän oli pukeutunut punaiselle matolle pikkumustaan, joka oli ehkä yläosastaan turhankin ”pikku”. Asu paljasti nimittäin hänen rintavarustuksensa lähes kriittiseen pisteeseen saakka. Pukunsa ansiosta Carey on nyt kuitenkin noussut otsikoihin ympäri maailmaa, joten asu teki tehtävänsä. Katso kuvat tästä.

Mariahin uusi levy julkaistaan siis pian, mutta tuoreimpien tietojen mukaan se ei ole vieläkään valmis. Mariahin kerrotaan ”repineen” levynsä vielä kerran auki, koska hän haluaa lisätä mukaan vielä uusia kappaleita. Levyn teon tiimellyksessä laulajalla on ollut aikaa myös näytellä, sillä hän tähdittää parhaillaan valkokankaalla Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai taannoin ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.