Mischa Bartonin rintavako pääosassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kohuotsikoissa erityisesti hermoromahduksensa, itsetuhoisuutensa ja pakkohoitonsa merkeissä ollut näyttelijäkaunotar Mischa Barton on Big Brother -talossa parhaillaan asuvan Ragnarin ihannenainen.

New Yorkin muotiviikoilla eilen poseerannut neitokainen vaikutti olevan myös valokuvaajien suosikki, sillä hänen pikkumustansa erityisen antava etumus sai kuvaajat parveilemaan kaunottaren ympärillä. Katso kuvat tästä.

Keväällä juopottelunsa merkeissä lähes päivittäin otsikoissa ollut Mischa Barton haettiin lopulta poliisien avustamaan pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle. Sairaalavisiitin takia hän ei päässyt Homecoming-elokuvansa ensi-iltajuhliin, mikä suututti leffapomot. Nyt hän kuvaa kuitenkin jo uutta televisiosarjaa, jonka tuottajana toimii Ashton Kutcher.