Mitä rocktähti Courtney Lovelle tapahtui? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nirvana-yhtyen edesmenneen kaulahahmon Kurt Cobainin puolisona aikoinaan tunnetuksi tullut ja sittemmin myös oman uransa merkeissä otsikoissa ollut Courtney Love  on taistellut jo pitkään vakavien talousvaikeuksiensa kanssa.

Nirvana-miljoonista huolimatta Love joutui äskettäin oikeuteen esimerkiksi American Express -yhtiön kanssa maksamattomista luottokorttilaskuistaan. Nyt hänet on ikuistettu New Yorkissa perin räjähtäneen näköisenä. Katso kuva tästä.

Courtney Love myi vuonna 2006 omat oikeutensa Nirvanan musiikkiin, mutta jätti tilittämättä sovitut siivut manageritoimistolle ja kirjanpitäjälle. Haastehakemuksen mukaan Love tienasi kaupalla 19,5 miljoonalla dollarilla, josta viisi prosenttia, eli 975.000 dollaria, olisi kuulunut yhtiöille.