Teri Hatcher riisui urheilukilpailuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Täydelliset naiset -televisisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Teri Hatcher on kunnostautunut osallistumalla vaativaan triathlon-kilpailuun Malibussa, Los Angelesin liepeillä.

Kilpailun tiimellyksessä kovasti huomiota herättänyt huippukuntoinen näyttelijäkaunotar joutui vaihtamaan asuaan urheilusuoritusten välillä muiden kilpailijoiden tavoin ilman pukukoppia. Hänellä ei tosin ollut mitään peiteltävääkään, sillä kuvien perusteella tähden vartalo on thriathlonin vaatimassa huippukunnossa. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Hatcher poseerasi bikineissä kuvissa, joista tuli elävästi mielen Ursula Andressin ikimuistettava James Bond -kohtaus vuodelta 1962. Hatcher puolestaan näytteli agenttielokuvassa Huominen ei koskaan kuole vuonna 1997. Silloin Bondina nähtiin Pierce Brosnan. Teri kertoi muutama vuosi sitten katuvansa nykyisin Bond-rooliaan.

– Roolihahmoni oli niin keinotekoinen, että sen näyttelemisestä ei saanut mitään erikoisempaa tyydytystä irti, Teri Hatcher kommentoi New York Post -lehdelle.