Kohuväite: Britney tekaisi koe-esiintymisiä löytääkseen miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on joutunut mielenkiintoisten väitteiden kohteeksi. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan hän olisi nimittäin järjestänyt tekaistuja koe-esiintymisiä tarkoituksenaan piristää rakkauselämäänsä.

Britneyn toinen aviomies ja hänen kahden lapsensa isä Kevin Federline löytyi aikoinaan tällaisen koe-esiintymisen kautta. Kiertueella rakastunut pariskunta päätyi lopulta naimisiin, mutta liitto päättyi myrskyisästi. Supertähti on kuitenkin nyt itse kiistänyt väitteet, joiden mukaan hän yrittäisi löytää uuden ”Kevinin” järjestämällä tekaistuja koetilaisuuksia tanssijoille.

Agenttinsa Jason Trawickin kanssa hetken aikaa seurustellut tähti on kuitenkin New York Daily News -julkaisun mukaan järjestänyt tekaistuja koe-esiintymisiä esimerkiksi Los Angelesissa. Sieltä hänen kerrotaan löytäneen 24-vuotiaan komistuksen, Bekim Trenovan, jonka kerrotaan kuitenkin antaneen rukkaset supertähdelle.

– Kun hän meni paikan päälle, siellä ei ollut kuvausryhmää. Ainoastaan Britney, joka näytti seksikkäältä ja teki selväksi, että hän oli kiinnostuneempi etsimään seuraa kuin tanssijoita. Bekimin mukaan koko tilanne oli outo. Hän oli kohtelias, mutta ei kiinnostunut. Hän keksi tekosyyn päästäkseen sieltä, lähde kertoi lehdelle.