Heroes-kaunotar julkaisi omia bikinikuviaan netissä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Kristen Bell sijoittui aiemmin tänä vuonna järjestetyssä Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman 9. haluttavimmaksi naiseksi. Nyt kaunotar on julkaissut omia bikinikuviaan netissä.

Kristen Bell julkaisi vauhdikkaat lomakuvansa Twitter-blogissaan. Kuvat ovat peräisin muutaman vuoden takaa, jolloin Bell kuvasi Havajilla Forgetting Sarah Marshall -elokuvaansa. Kuvissa hän poseeraa muiden muassa rannalla ja kalliokiipeilemässä yhdessä ystäviensä kanssa. Katso kuvat tästä.

Muutama kuukausi sitten Kristen Bell nähtiin paparazzikuvissa harrastamassa vesileikkejä miesystävänsä kanssa. Tuolloin hänet ikuistettiin nauttimassa auringosta myös yläosattomissa. Kaunotar nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa Heroes-sarjan kolmannen tuotantokauden jaksoissa.