Keri Hilson rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Yhdysvalloissa järjestetty MTV Video Music Awards -gaala veti puoleensa jälleen suuren määrän supertähtiä, ja heidän perässään myös nousevia tähtiä. Yksi heistä oli laulaja Keri Hilson.

Hilson ikuistettiin julkkistapahtuman punaisella matolla pukeutuneena näyttävään asuun, jonka olkatoppaukset olivat kuin suoraan 80-luvulta. Samalta ajalta ei välttämättä ollut kuitenkaan asun kaula-aukko, sillä ”takki” paljasti neitokaisen etumuksen napaan saakka. Katso kuva tästä.

27-vuotias Keri Hilson aloitti musiikkiuransa kirjoittamalla kappaleita monille supertähdille, kuten Britney Spearsille ja Ludacrisille. Sittemmin hän vieraili laulajana Timbalandin The Way I Are -hitillä. Hänen esikoisalbuminsa In A Perfect World julkaistiin vuoden 2009 alkupuolella, jolloin levyltä julkaistiin kolme hittikappaletta. Suomessa hän on kuitenkin vielä suhteellisen tuntematon tähti.