Sofia Sida julkaisee albuminsa huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin Sofia Zida -nimellä levyttänyt meksikolais-suomalainen r&b-artisti Sofia Sida julkaisee Ruotsissa äänitetyn Butterfly-albuminsa tällä viikolla. Albumin nimikkosingle julkaistiin ilmaiseen nettijakeluun syyskuun alusta ja siitä kuvattu musiikkivideo lähtee kanaville albumin julkaisun myötä.

Musiikkivideon on ohjannut newyorkilaisohjaaja Tii Ricks ja sen on kuvannut muiden muassa Lauri

Tähkän Suudellaan -videon kuvauksesta vastannut Toni Pasanen. Ennen musiikkivideota Sofia nähdään televisioruuduissa televisiomainoskampanjassa, jossa soi Butterfly-kappale.

– Uusi albumi on täynnä popahtavaa r&b:tä, mutta myös selkeitä diskotunnelmia, joissa albumilla rumpuja soittavan ABBA-rumpali Per Lindvallin osaaminen pääsee todella oikeuksiinsa, Sofia kertoo.

Suurena Michael Jackson fanina Sofia halusi tehdä albumillaan kunniaa myös vastikään kuolleelle Popin kuninkaalle. Albumin kansikuvassa on nähtävissä Michael Jacksoniin vahvasti viittaava hattu ja albumin nimikappaleestakin on kuultavissa Michael Jackson tyylisiä funkahtavia elementtejä.