Whitney Houston ”päiväkausia kamapäissään kykenemättä puhumaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa ja elämänsä syvimmästä allonpohjasta parhaillaan paluuta yrittävä poptähti Whitney Houston eli vuosien ajan huumehelvetissä, josta hän viimein selvisi kuiville. Nyt supertähti on puhunut asiasta myös julkisesti.

Whitney Houston kertoi ehkä liiankin yksityiskohtaisia tietoja huumeriippuvuudestaan Oprah Winfreyn haastattelussa. Hän kertoi muiden muassa käyttäneensä marijuanaa ja kokaiinia yhdessä. Hän yritti lisäksi selitellä hankkineensa ainoastaan huippulaatuista kokaiinia ja väitti ettei koskaan ostanut huumeita kadulta.

– Emme ostaneet kadulta 20 dollarin eriä, vaan ostimme suuria määriä kerrallaan. Emme kuitenkaan polttaneet huumeita piipussa. Emme menneet niin pitkälle, Whitney Houston kertoi.

Lisäksi hän paljasti istuneensa ex-miehensä Bobby Brownin kanssa huumepäissään päiväkausia television edessä hiljaa, koska molemmat olivat liian sekaisin puhuakseen.

– Sekoitimme marijuanaa ja kokaiinia, käärimme siitä jointin ja poltimme sen. Se oli kuin heroiinin ja kokaiinin yhdistelmä, mutta marijuana tasoitti sitä, Houston kertoi ammattimaisesti.