X-Men -faneille huonoja uutisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

X-Men -elokuvien spin off -leffana taannoin valkokankaalla nähty X-Men Origins: Wolverine, on saamassa jatkoa. Nyt jatkosuunnitelmat on kuitenkin laitettu määräämättömäksi ajaksi jäähylle.

Gavin Hood paljasti tuotantoyhtiön päätöksen, jonka mukaan elokuvan tuotanto on keskeytetty, eikä vielä ole tietoa koska projektia jatketaan. Wolverine oli X-Men -leffojen ensimmäinen spin off, ja aiemmin elokuvayhtiö on kertonut suunnittelevansa useita muitakin elokuvia. Työn alla on ainakin Magnetosta kertova elokuva.

– Toivon, että kuvauksia voitaisiin jatkaa ensi vuonna, mutta en usko, että elokuva ehtii valmistua vielä ensi vuoden aikana. Minua ei ole lähestytty asiassa mitenkään. Studio on ilmeisesti nyt hyvin varovainen. He haluavat nähdä miten ensimmmäinen osa menestyy DVD:nä, Hood kertoi Sci-Fi Wire -lehdelle.