Povipommi julkaisi kuvia ”perspektiivistään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden suomalaisittain tuntemattomimpiin nimiin lukeutuva realityjulkkis Adrianne Curry on kotimaassaan jo varsin tunnettu julkkistähti. Huippumalli haussa -kisan voittajaa ei tosin ole hetkeen otsikoissa nähty.

Nyt povekas mallikaunotar on antanut aihetta otsikoihin julkaisemalla itse Twitter-blogissaan bikinikuviaan. Kyseessä eivät ole kovin perinteiset biksukuvat, sillä Curry on ikuistanut ne omasta FPS-tyylisestä perspektiivistään Katso muodokkaat kuvat tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Huippumalli haussa -realitykilpailun ensimmäisen Yhdysvaltojen tuotantokauden vuonna 2003. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Maxim-lehden lukijat äänestivät Curryn taannoin maailman seksikkäimpien naisten joukkoon.