Anna Abreu : Music Everywhere

Singlet · Stara.fi

Kahdella Emma-pystillä Vuoden parhaana naissolistina palkittu Anna Abreu julkaisee 21. lokakuuta kolmannen Just A Pretty Face? -albuminsa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Music Everywhere, joka on Patrik Sarinin ja Rauli ”Illusion Rake” Eskolinin käsialaa.

Vauhdikas discobiisi edustaa häpeilemättä erityisesti ruotsalaista discoperinnettä. Kertosäe toimii mukavasti vauhdikkaana rallatuksena ja koukkuakin löytyy kiitettävästi. Kertsin lopussa kuultavat laulukikkailut tuovat elävästi mieleen The Arkin ja hengenheimolaiset. Säkeistöihin on puolestaan lainattu tunnelmaa nuoren polven jenkkipoppareilta.

Soundipuolella mennään tällä kertaa klubiosaston soundin sijaan kepeällä euroviisulinjalla, ja tuhdin tanssibiitin sijaan poljennosta vastaa nyt radioystävällinen tikkubiitti. Kokonaisuutena Anna Abreun uusi single on mainio esimerkki siitä, että nuori poptähti taipuu moneen. Hittipotkua biisistä löytyy ainakin radioon, mutta tanssilattiatoimivuudesta ei ole takeita.

Pisteet 4/5