BB-Tuija haluaa kellistää Ason

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisin eilisen kostean illanvieton merkeissä erityisesti BB-Tuija uskaltautui viimein kertoman tunteistaan talon miehistä. Tuijan mukaan erityisesti BB-Aso ja BB-Sami ovat hänen makuunsa.

Sami on lähes ympäri vuorokauden kiinni Kätlinissä, joten Tuijan on keskityttävä Asoon. Iranilaissyntyinen turkulainen onkin nimittänyt Tuijaa jo pitkään leikillään vaimokseen. Samalla Tuija on kutsunut Asoa aviomiehekseen, joten yhteys on luotu. Sen pidemmälle homma ei ole kuitenkaan ainakaan vielä edennyt.

Eilen Tuija vihjasi kuitenkin haluavansa ottaa asiassa uuden askeleen, sillä hän toivoi pääsevänsä viettämään yön BB-talon sviitissä jommankumman miehen kanssa. Muut asukkaat keskittyivät kuitenkin samaan aikaan Raganrin lipsautukseen harrastamastaan ”sooloseksistä”.