Euroviisuvoittaja keikoille Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuvoittaja Alexander Rybak palaa Suomeen joulukuussa. Fairytale-hitillään suuren suosion saavuttanut norjalainen viulisti-laulaja esiintyy Frikar-yhtyeensä kanssa Helsingissä ja Tampereella.

Hän nousee Helsingin Kulttuuritalon lavalle lauantaina 5. joulukuuta ja Tampere-talon lavalle itsenäisyyspäivänä sunnuntaina 6. joulukuuta.

Viime viikolla Elämä lapselle -konsertissa esiintynyt Alexander Rybak voitti keväällä Euroviisut piste-ennätyksin. 22-vuotias Rybak on soittanut pianoa ja viulua kuusivuotiaasta saakka ja nuoresta iästään huolimatta esiintynyt lukuisten nimekkäiden artistien kanssa. Norjalaisille Rybak tuli tunnetuksi jo vuonna 2006 Talent-ohjelmasta kappaleellaan Foolin.

Rybak on esiiintynyt mm. viulisti Pinchas Zukermanin kanssa, voittanut Anders Jahres -kulttuuripalkinnon ja on lisäksi Norjan suurimman sinfoniaorkesterin konserttimestari. Rybakin debyyttialbumi ”Fairytales” julkaistiin toukokuussa ja se on viihtynyt siitä lähtien Suomen virallisella albumilistalla. Lisäksi Fairytale-single on ollut pitkään yksi maamme ladatuimmista kappaleista.