Jordan raiskaajakohusta: ”En koskaan paljasta tekijää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkis Katie Price, eli povipommi Jordan, paljasti pari viikkoa sitten joutuneensa nuorempana useaan kertaan raiskauksen uhriksi. Eilen hän kertoi OK!-lehdelle lisätietoja ja paljasti raiskaajansa olevan julkisuudesta hyvin tunnettu mies.

Paljastus aiheutti erityisesti Britanniassa suuren kohun, ja tämän päivän lehdissä onkin kilpaa kauhisteltu asiaa. Julkkismiehen henkilöllisyyttä on yritetty saada selville monin tavoin, mutta luonnollisesti tuloksetta. Lehdet eivät voi myöskään julkaista huhuja kovin heppoisin perustein.

Tänään Jordan on kommentoinut paljastustaan The Wright Stuff -televisio-ohjelman haastattelussa. Hänen mukaansa raiskaajan henkilöllisyys pysyy jatkossakin ehdottomasti salaisuutena. Jordan otti kantaa myös väitteisiin, joiden mukaan hän yrittäisi paljastuksella kerätä vain irtopisteitä.

– Minut on raiskattu ja eräs Alexin läheinen ihminen on raiskattu. Mielestäni on asiatonta väittää, että minä haen paljastuksallani vain sympatiaa. Koko juttu on lähtenyt käsistä. Herätessäni tänä aamuna juttu oli kaikkien lehtien etusivuilla, Katie Price valitteli.