Marisa Millerin vartalo on todellinen tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller on muiden supertähtien tavoin mukana New Yorkin parhaillaan käynnissä olevalla muotiviikolla. Näyttävä blondi kääntää katseita minne meneekin.

Viime vuoden aikana suosituksi valokuvamalliksi erityisesti life style -lehtien sivuilla noussut 30-vuotias Marisa Miller ikuistettiin maanantaina saapumassa muotinäytökseen näyttävään turkoosi-mustaan iltapukuun sonnustatuneena. Katso kuvat tästä.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.