Mischa Barton riisui valkokankaalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kohuotsikoissa erityisesti hermoromahduksensa, itsetuhoisuutensa ja pakkohoitonsa merkeissä ollut näyttelijäkaunotar Mischa Barton poseeraa nyt uudessa elokuvassaan alusvaatteisillaan.

Kyseessä on Homecoming-elokuva, jonka ensi-iltaan näyttelijätär ei päässyt osallistumaan, koska hänet haettiin paria päivää aiemmin poliisivoimin pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle. Nyt Bartonista on kuitenkin vuotanut verkkoon kuvia, joissa hän poseeraa alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

Viikonloppuna New Yorkin muotiviikoilla poseerannut neitokainen vaikutti olevan myös valokuvaajien suosikki, sillä hänen pikkumustansa erityisen antava etumus sai kuvaajat parveilemaan kaunottaren ympärillä.

Keväällä juopottelunsa merkeissä lähes päivittäin otsikoissa ollut Mischa Barton haettiin lopulta poliisien avustamaan pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle. Sairaalavisiitin takia hän ei päässyt Homecoming-elokuvansa ensi-iltajuhliin, mikä suututti leffapomot. Nyt hän kuvaa kuitenkin jo uutta televisiosarjaa, jonka tuottajana toimii Ashton Kutcher.