Rachel Stevensillä julkkismaailman paras peppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on jälleen äänestetty julkkismaailman parhaasta takamuksesta. Tänä vuonna äänestyksen voiton vei mallina ja poptähtenä tunnetuksi tullut Rachel Stevens, joka on menestynyt hyvin myös seksikkäimpien julkkisnaisten äänestyksissä.

Viime kesänä avioitunut 31-vuotias Stevens tuli tunnetuksi S Club 7 -yhtyeestä ja hän oli äskettäin mukana Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailussa. Katso kuvat tästä.

– Olen erittäin imarreltu ja tulen vakuuttamaan molemmat pakarani suuresta summasta. Tämän palkinnon voittaminen on kuin tulisi aateloiduksi, Rachel Stevens kommentoi voittoaan News Of The World -lehdelle.

Saman äänestyksen naisten sarjan kolmen kärkeen sijoittuivat myös Denise Van Outen ja Melinda Messenger. Miesten sarjan voitti tänä vuonna tenorilaulaja Russell Watson, kun poptähti Robbie Williams jäi toiselle sijalle. Äänestys järjestettiin nyt jo 27. kerran.